keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Voi tätä jännityksen määrää

Uusi ruokavalio (riisiä, piimää, jauhelihaa, naudanmahaa ja broilerinsydämiä) maistuu Gimmalle erittäin hyvin ja ruokahaluttomuus on taas ohi, samoin ripuli. Vatsa toimii taas. Voin siis huokaista helpotuksesta :) Nyt Gimman vatsa jatkaa taas kasvamistaan :D

Viime päivinä olen ollut tiiviisti yhteyksissä Gimman saksalaiseen kasvattajapariskuntaan Heidiin ja Wolfgangiin. He ovat vähintään yhtä jännittyneitä kuin minäkin Gimman tiineyden edistymisen suhteen. Heidiltä tulee hyviä neuvoja synnytyksen avustamiseen homeopaattisin keinoin. Saksassa kun on hyvin yleistä käyttää homeopaattisia hoitoja koululääketieteen ohella. Heidi on luvannut olla puhelimen päässä ympäri vuorokauden auttamassa, jos tarvitsen apua. Ihana tarjous häneltä. Hieman kuitenkin epäilen ettei minulta saksan puhuminen oikein onnistu siinä tilanteessa että apua synnytysvaikeuksiin tarvitsen. Järkevän lauseen tai kysymyksen aikaansaaminen puhelimitse väsyneenä, huolestuneena ja hermostuneena, voi olla jopa suomeksi haasteellista saatikka sitten saksaksi. Mutta kuten sanottu arvostan tarjousta ja avunanto elettä suuresti. Olenpa aikoinaan osannut valita todella ihanan ystävälliset kasvattajat, kun Gimmaa maailmalta etsin. :)

Heidi on samalla kertonut Gimman emän Donjan synnytysten sujumisesta. Donjalla on ollut kolme pentuetta, jotka kaikki ovat syntyneet 1-3 vuorokautta etuajassa. Eli jos Gimma on tullut emäänsä, voi olla että meilläkin käynnistyy synnytys etuajassa. Jännitys kohosi kun tämän kuulin Heidiltä.

Huomenna lähden tekemään viimeiset varusteostokset synnytystä ja sen jälkeistä aikaa varten. Samalla käyn ruokaostoksilla hakemassa kaapit täyteen ruokaa itselleni. Sen jälkeen olenkin valmis linnoittautumaan kotiin muutamaksi viikoksi.

Nyt ei tarvitse muuten enää laittaa kättä Gimman vatsalle tunteakseen pentujen potkut. Potkut näkee jo paljaalla silmällä. Aika huvittavan näköinen on tuo masu, kun siellä välillä möngertää oikein kunnolla. Tulee mieleen jokin tieteiselokuva ulkoavaruuden asukkaista asettuneena maanasukkaan kehoon :D1 kommentti: