sunnuntai 25. tammikuuta 2015

HUH HUH Huisketta

Työntäyteistä aikaa vietetään. Pentujen vaatimustaso kasvaa koko ajan eikä ihan kaikki suju aina niinkuin Strömsössä. Jos tuli univelkaa jo silloin synnytyksen aikoihin niin nyt sitä kertyy kyllä koko ajan lisää. Vieraiden määrä on myös viime viikon aikana ollut huima. No pennut ovat  ainakin tavanneet ison määrän vieraita ihmisiä ja saaneet runsaasti sosiaalistumisharjoituksia. Vaan eipä noilla ole ollut mitään ongelmia kenenkään kanssa. Kaikki vieraat otetaan yhtä iloisesti, rohkeasti ja avoimesti vastaan. Syli kuin syli kelpaa, samoin jokainen varvas kuin sormikin purtavaksi. 

Ihan yhtä rohkeita ei oltu ensimmäisillä ulkoilukerroilla pihassa. Pennuille oli melkoinen kulttuurishokki joutua lämpimästä pentuhuoneesta kylmään, märkään lumeen seisomaan. Parin harjoituskerran jälkeen siinä oudossa aineessa alkoi jo uskaltaa liikkuakin ja toimittaa asioitaan. Eli ensimmäiset sisäsiisteysharjoitukset on suoritettu. 

Ihana veljeni nikkaroi taitavilla kädentaidoillaan pennuille upean 8-kupin ruokabaarin. Hieman vaan vaatii vielä harjoitusta että jokainen pentu pysyisi omalla kupillaan. Baari toimii lisäksi hauskana tasapainoilu-, agility- ja kiipeilyratana. 

pieni tyttö, pieni lelu
niskatuki
sammakko-rummakko
Kuusityttö alias Fievel-hiiri

vastarannan kiiski
uusi ruokabaari
kuljetusboksia ihmettelemässä
maitobaari on muuttunut pystybaariksi
"MNAM" Rouhetikkuun tutustuminen
2 kommenttia: