sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Totta se on ja nyt sen uskaltaa jo sanoa ääneen :D

Hurraa! Vahvasti on Gimma tiineenä. Viimeisen viikon aikana vatsa on kunnolla pullahtanut esiin. Joka viikko olen loppuviikosta käynyt punnitsemassa Gimman ja nyt oli painoa tullut viikossa 1,3 kg lisää! Vielä edellisellä viikolla painonnousu oli vain 300 g. Neljännellä tiineysviikolla Gimmalla oli ihan tiineyden oppikirjan mukaista ruokahaluttomuutta ja muutamana aamuna pahoinvointiakin. Nyt taas ruoka maistuu ja annoskokoakin täytyy jo lisätä, sen verran nälkäinen tuo tyttö jo on. Ruokinnassa olen nyt loppuviikon aikana siirtynyt tiineille ja imettäville tarkoitettuun vahvempaan ruokaan. Alla olevista kuvistakin näkee, mikä kehitys kymmenessä päivässä on tapahtunut vyötärön seutuvilla.

Pentuhuonettakin olen alkanut jo pikkuhiljaa valmistella tulevaa varten. Työhuoneessa täytyy tehdä pieniä huonekaluvaihdoksia ja raivata tilaa pentulaatikolle. Tulipahan tehtyä samalla siellä kunnollinen kaappien siivous, että sai yhden arkistokaapin tyhjennettyä ja siirrettyä pois. Minun entinen työhuoneeni muuttuu siis vähitellen Gimman "työhuoneeksi" ja sinne minä sitten muutan asumaan Gimman kanssa joulukuussa. Saas nähdä mitä mieltä Pipsa ja Tami ovat tulevasta pesäerosta. Osaavatkohan ollenkaan nukkua erossa minusta. ;)

Tami oli maanantaina hammaslääkärissä ja suusta poistettiin yksi iso poskihammas, joka oli haljennut palasiksi ja kaikki kolme juurta oli tulehtunut. Takana on nyt yksi viikko pehmeää ruokaa ja lelujen sekä puruluiden pureskelukieltoa, edessä vielä toinen samanlainen viikko. Tami parka on hieman turhautunut ja kyllästynyt, kun ei ole mitään tekemistä, Gimmakaan kun ei enää suostu leikkimään papan kanssa. Tästäpä syystä Tami pääsi perjantaina Pipsan mukaan maneesille tottistreeneihin. Pappa sai tottistelusta hieman aivojumppaa ja äänijänteitä reviteltiin, kun komenneltiin ja vahdittiin treenikavereita. Tamilla oli paljon kommentoitavaa :)
2 kommenttia: