keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Tuttivauvoja tekemässä
Jihhuu!
Nyt vähän jännittää, mitä mahdettiin saada aikaiseksi. :D

Gimman kanssa lähdettiin maanantaina 13.10. kosiomatkalle Jyväskylään. Siellä meidät vastaanotti komia ja innokas Edi-poika Saija emäntänsä kera. Se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä, molemminpuolin <3 Gimmalla ja Edillä löytyi yhteinen sävel todella nopeasti. Gimma aluksi hieman flirttaili ja kainosti kiljahteli, kun Edi teki tiedustelevia lähestymisyrityksiä. Mutta kunhan saivat karistettua meidät ihmismammat sopivalle etäisyydelle, niin nopeasti pääsivät itse asiaan. Ihanaa oli seurata kuinka helposti ja luonnollisesti kaikki sujui. Eipä siinä Saijaa tai minua kauheasti apuun tarvittu, kunhan hieman rauhoittelimme irtautumista odotellessa. Tiistaiaamuna kävimme vielä romattisella yhteislenkillä metsälammen rannalla ja nuoripari pääsi uusimaan lemmenvalansa. Kauniissa maisemissa saimme otettua myös muutaman "hääkuvan" nuoresta parista.

Nyt on edessä jännittävät yhdeksän viikkoa. Joulukuun puolessa välissä toivottavasti syntyy kaunis ja terve pentue ihania appevauvoja, kasvattajan unelma. Kun isänä on pehmolelujaan imeskelevä Tutti-Ritari ja emänä samaa hupia harrastava Tutti-Prinsessa, niin odotettavissa on ... Tutti-Vauvoja? :D

Edestakainen pitkä ajomatka Jyväskylään tuntuu itsessä väsymyksenä vielä tänäänkin ja näyttää tuo Gimmakin ottavan enemmän levon kannalta tämän päivän.  Mielenkiintoista tulee olemaan seurata tiineyden kehittymistä. Missä vaiheessa tiedän tiinehtymisen onnistuneen? Aikoinaan Utan pentueen kanssa minulle tuli hyvin aikaisessa vaiheessa itselle tuntemus ja varmuus siitä että Utta on tiineenä. Huomasin Utassa silloin hienoisia muutoksia käytöksessä ja olemuksessa melko pian astutuksen jälkeen. Saas nähdä miten käy Gimman kanssa.

Ilahduttavaa on ollut myös Gimman ja Edin pennuista kiinnostuneiden määrä ja jos voi näin sanoa niin myös laatu :) . Viime aikoina on sähköposti- ja puhelintiedusteluja tullut jo mukava määrä. Meillä on käynyt jo useampi vieras tutustumassa ja ihastumassa tulevaan emään ja ilmeisesti myös minuun kasvattajana (vain tutustumassa, ei ihastumassa ;) ). Ja lisää on tulossa...  Helpottaa kummasti kasvattajan ahdistusta, kun löytää tuleville pennuille jo tässä vaiheessa lupaavan ja hyvän tuntuisia ostajia. Lisää ostajaehdokkaita saa toki vielä ilmoittautua, varauslista on vielä auki :) Pentueen koostahan ei vielä ole mitään tietoa, joten vaikea on sanoa kuinka moneen uuteen kotiin appe-pentu muuttaa helmikuussa. Ollaan yhteyksissä :)
'
2 kommenttia:

  1. Iloista ja jännittävää odotusta :-)

    VastaaPoista
  2. Upeita koiria molemmat, joten mitä voi pennuistakaan odottaa ;) Tosi ihanaa myös kuulla lupaavista tiedusteluista! Kaikkea hyvää odotusajalle niin hauvalle ku sinullekki :)

    VastaaPoista