sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Messarin koiranäyttelyistä 5.-6.12.2015

Lumin messarin näyttelyarvostelut:

5.12.2015 Helsingin voittaja-näyttely, tuomarina Irene Donné, Norja

11 kuinen, vielä erittäin pentumainen pää, voisi olla tummemmat silmät, hyvä niska ja ylälinja, hieman suorat olkavarret, oikeanlaiset polvikulmaukset, tarvitsee kehittyä vielä kokonaisuudessaan, erinomainen luonne.

JUN EH JUK2


6.12.2015 Voittaja-näyttely, tuomarina Matakovic Bojan, Kroatia

11 kk vanha, hyvän kokoinen narttu, voisi olla kropaltaan hieman kompaktimpi, pään ilme voisi olla parempi, silmät ovat tarpeeksi tummat, oikeanlainen niska, ylälinja voisi olla suorempi liikkeessä, takaosan liikkeet tarvitsevat lisää voimaa.

JUN ERI JUK2


Lauantaina Lumi ei vielä oikein ollut oma itsensä, olimmehan ensimmäistä kertaa sisänäyttelyssä ja kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä. Lisäksi jouduin viemään kehään juuri ennen yksilöarvostelua pahasti pelästyneen koiran. Odotimme vuoroamme kehän laidalla, kun takanamme alkoi kolista ja rämistä kaatuva häkki. Lumi sai melkoisen säihkähdyksen eikä siitä ollut aikaa toipua ennen omaa arvosteluvuoroa. Yritin sitten esittää kehässä koiraa joka pälyili epäluuloisena ympärilleen tai sijaistoimintona painoi nenänsä kiinni mattoon. Ei siitä oikein tullut mitään, joten täytyy olla tyytyväinen edes noinkin hyvään arvosteluun. :)

Sunnuntaina paikka olikin sitten jo Lumille tuttu ja likka oli enemmän oma itsensä. Esiintyminen kehässä sujui jo hienosti, vaikka kehäsihteeri yrittikin meitä pelotella kaatamalla tuolinsa Lumin nokan eteen, kun olimme harjoittelemassa tyhjässä kehässä ennen arvostelun alkua. Onneksi kolina ei tällä kertaa ollut niin paha ja meillä oli hyvää aikaa palautua ennen appejen arvostelun alkua. Mutta sen voin sanoa, että kehäsihteeri raukka joutui kyllä kuuntelemaan melkoista sadattelua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti