maanantai 9. helmikuuta 2015

Kolme lasta lähtenyt maailmalle


Juti (Leppoisa Leo), Luna (Lumoava Luna) ja Mila (Lahjakas Laila) muuttivat viikonlopun aikana omiin koteihinsa. Alkuihmettelyn ja -ujostelun jälkeen pennut ovat kotiutuneet hyvin. 

Tämän viikon aikana lähtee matkaan vielä kolme pentua. Näistä kahden tytön piti jo lähteä viikonlopun aikana, mutta kun suolisto ei oikein toimi kunnolla, niin jäivät vielä meille parantelemaan masuansa. Tässä joutui taas kerran toteamaan ettei kaikki aina todellakaan suju niinkuin on suunnitellut. Jotain odottamatonta voi aina tapahtua ja muuttaa suunnitelmat täysin. Tärkeintä on nyt kuitenkin saada tytöt kuntoon. Heitä kun malttamattomana odottavat uudet innokkaat omistajat. Oli niin ikävää soittaa näille ihanille ihmisille etteivät he nyt saakaan pentua vielä kotiin.

Yksi poika jää sitten pitämään mun Lumi-tytölle seuraa vielä pariksi viikoksi, kun tuleva isäntäperhe kaukomatkailee. Perheen poika oli kyllä kuulemma jo valmis luopumaan odotetusta lomamatkasta, jotta olisi saanut pennun kotiin jo nyt. Kun porukka tästä pienenee, niin sitten päästäänkin helpommin tutustumaan ihmeelliseen, suureen maailmaan Lumin ja Kessu-pojan kanssa. 

Jutin leikkejä kotiinlähtöpäivän aamuna

Lunan leikit

Milan leikit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti